Köpa en bild direkt från mig

Om du vill köpa en av mina bilder och vill veta vad den kostar skicka ett mail till mig (se Contact sidan). Priset på bilden beror på arbetet med bilden. Ofta är priset mellan 600-1000 SEK.

Jag rekommenderar Crimson för utskrift. Crimson har bra kvalitet och ett bra utbud och olika utskriftsmetoder. Men om  du gillar ett annat företag för utskrift går det också bra.

Mina bilder har oftast i måttet horisontellt 6000*4000 och stående 4000*6000.

Följande format fungerar bäst för mina bilder:

30 cm * 45 cm
50 cm * 75 cm (bäst)
50cm * 70cm (Något beskuren)
70 cm * 100 cm

Pris exempel: Hahnemule Fineart poster från Crimson, utan ram. Size 50*75cm:
Print 210 SEK, frakt i Sverige 53 SEK och mitt pris.

Priset varierar utifrån typ av papper, kvalitet och storlek. Jag säljer inte rättigheter till originalfil på mina bilder för detta pris. Se uppgifter om EyeEm för detta.

Jag lägger utskriftsbeställningen enligt önskemål på utskrift och lägger till er leveransadress. Om ni har några frågor, skicka ett mail.  (Se Contact sidan).

Köp utskrifter via Printler

Printler kan du köpa några av mina bilder. Om du önskar att köpa någon bild från min hemsida via Printler kan jag lägga till bilden du önskar. Kontakta mig via mail. Printler har följande tre olika alternativa utskriftsmetoder.

Posters Printas on-demand på ett exklusivt kraftigt 230 grams-papper. Ytan är behagligt matt och papperet är miljöcertifierat. Väljer du vit marginal till din poster är den vita marginalen 1 cm på 13x18, 2 cm på 21x30, 3 cm på 30x40, 4 cm på 50x70 och 5 cm på 70x100.

Fototavla Printas on-demand på ett högkvalitativt papper från Hahnemühle. Utskriften lamineras vilket ger en fantastiskt trevlig och UV-resistent yta. Den monteras sedan på en kapaskiva och ramas in i en svensktillverkad träram i svart eller vitt.

Printler Fine Art Produceras on-demand på Hahnemühle Fine Art Photo-Rag 308 grams papper. Pappret är lätt strukturerat, tillverkat av 100% bomull och har en arkivbeständighet på över 200 år. Bilden monteras i en gråsvart kvalitetsram med vit distans mellan glaset och bildytan. Glaset är ett så kallat art-glas vilket innebär att det är helt reflexfritt.

Köp bild licens på Eyeem

Jag säljer många av mina bilder på Eyeem. Genom att köpa via Eyeem kan du själv skriva ut bilden var du vill eller använda på annat sätt. Priset på bilden beror på storlek och hur du vill använda bilden. Här hittar du mer information om prissättningen.